Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

World: Δίδυμα αδέλφια σκοτώθηκαν σε ίδιο αυτοκινητόδρομο ...

World: Δίδυμα αδέλφια σκοτώθηκαν σε ίδιο αυτοκινητόδρομο ...: Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό ως περιστατικό! Πρόκειται για δύο αδελφούς 73 ετών, οι οποίοι σκοτώθηκαν
...

Έφαγε 413 μπισκότα και δείτε τι έπαθε...

Στην υπερβολική κατανάλωση βουτύρου αποδίδεται η κατάσταση του food writer Kevin Shalin... ο οποίος έπεσε σε κώμα μετά την κατανάλωση 413 αλμυρών μπισκότων...

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Τι μυστήριο κρύβουν τα παιδιά που γεννήθηκαν 1980 – 1989;

Δείτε την απίστευτη μετάλλαξη των γενεών του 1990 και του 2000 και πόσο … αδικημένα είναι αυτά τα παιδιά.
Ήμασταν στην τελευταία δεκαετία που προλάβαμε τα ομαδικά παιχνίδια Κρυφτό, Κυνηγητό, Κλέφτες κι Αστυνόμους κ.α. Ακόμα, βλέπαμε Στρουμφάκια, Thundercats, Κabamaru και Candy Candy και όχι Pokemon, Digimon και Yu Gi Oh…

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ: Ο εφιάλτης συνεχίζεται ακόμη!!! [VIDEO]

Η κλειτοριδεκτομή δεν έχει να κάνει με θρησκείες με χρώματα. Έχει να κάνει με αρρωστημένες νοοτροπίες και θλιβερά πολιτισμικά έθιμα, σε έναν κόσμο ανδροκρατούμενο και υποβαθμισμένο.

Αυτή τη στιγμή, σήμερα στο 2013, 140 εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν υποστεί κλειτοριδεκτομή, όσο ήταν ακόμα ανήλικες, σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

«ΘΑΥΜΑ»: Ανάπηρος αλλοδαπός ζητιάνος έβγαλε πόδια και περπάτησε! [VIDEO]

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας πραγματικά οργή για το τι μπορεί να σκαρφιστεί κάποιος προκειμένου να κερδίζει χρήματα εκμεταλλευόμενος την συμπόνια των συνανθρώπων του!

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Η 16χρονη που έμοιαζε για… 60 χρονών!

Η 16χρονη από το Yorkshire κληρονόμησε τη λιποδυστροφία από τη μητέρα της Tracey Gibson, με αποτέλεσμα το δέρμα της να δείχνει χαλαρό και γεμάτο ρυτίδες.

Σπάνια γενετική διαταραχή την έκανε να δείχνει ηλικιωμένη από μικρή.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Το laptop έβραζε... το σπέρμα του!


Ο 30χρονος Scott Reed και η επίσης 30 ετών σύζυγός του Laura... από Hampshire όταν αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, δεν πίστευαν ότι θα ήταν κάτι τόσο δύσκολο. 

Μέχρι που οι προσπάθειες έξι μηνών δεν έφεραν θετικό αποτέλεσμα και αποφάσισαν να αναζητήσουν τη βοήθεια ειδικού. Η έκπληξή τους ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν τελικά ανακάλυψαν ότι ο λόγος για τον οποίο δε μπορούσαν να συλλάβουν ήταν… το laptop τους!

VIDEO: Βούτηξε στο νερό και καβάλησε ένα φαλαινοκαρχαρία!

Ο 19χρονος Chris Kreis δηλώνει ότι θα το ξαναέκανε...

Δε θα το τολμούσαν πολλοί και σύμφωνα με θαλάσσιους βιολόγους που μίλησαν στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC2 και δε θα έπρεπε να το τολμούν.

Ο 19χρονος Chris Kreis από τη Φλόριντα όμως αποφάσισε να δείξει στους φίλους του πόσο… ατρόμητος είναι.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

VIDEO: Έτσι τρώνε τα μακαρόνια οι γυναίκες στην Σαουδική Αραβία!

Δύο γυναίκες στη Σαουδική Αραβία τρώνε μακαρονάδα και μάλιστα...

σπαγγέτι!

Που είναι το παράξενο; Ξεχάσαμε να σας πούμε πως φοράνε μπούρκα που το μόνο που αφήνει ακάλυπτο, είναι το σημείο με τα μάτια.

Είναι απίστευτο πως βρίσκουν τον τρόπο να φάνε αυτή τη μακαρονάδα χωρίς να αποκαλύψουν τίποτα… Και μάλιστα η καθεμία έχει τον δικό της τρόπο…

Εκτός από έπιπλα κήπου τώρα υπάρχει και αυτοκίνητο από μπαμπού!

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.......

Κάμερα εντόπισε το μεγαλύτερο φίδι στον πλανήτη! [video]

Δείτε ΤΟ VIDEO!!...